C'est une version bêta de l'application de gestion de rendez-vous GGEX.Veuillez envoyer votre remarque/bug/suggestion à l'équipe de développement de Wamada.com.
Retour

Hulp bij het gebruik van de applicatie

Hoe een afspraak maken ?

In de rubriek ‘Afspraak maken’ vind u het in te vullen formulier. Velden met een rood kruisje zijn verplicht in te vullen.

Na het ingeven van de postcode waar de expertise dient te gebeuren, dient u op het vergrootglas te klikken. Vervolgens kan u de gewenste datum en de naam van uw hersteller selecteren.

Indien de expertise dient plaats te vinden op uw thuisadres, gelieve dan bij de zone waar u de hersteller selecteert, ‘bij verzekerde’ te kiezen.

Na het bevestigen van de afspraak, zal u een mail ter bevestiging ontvangen.

De expertises gebeuren van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 12 uur.

De afspraak wordt vastgelegd in functie van de beschikbaarheid en de planning van de deskundige.

Een kortere tijdspanne kan worden gegeven de dag voordien. Om hieraan gevolg te kunnen geven, vragen wij dit in de opmerkingen aan te geven, en uw GSM-nummer achter te laten.

Hoe een afspraak annuleren?

Indien u een afspraak wenst te annuleren, gelieve het formulier in de rubriek ‘Afspraak annuleren’ in te vullen. U zal een bevestigingsmail ontvangen.

Wie contacteren in geval van een probleem?

In de rubriek ‘contacteer ons’ vind u onze verschillende centra met hun contactgegevens. U kan deze contacteren om u verder te helpen.